Smokey Burgundy – One Brand Viva Cosmetics under 100K

Smokey Burgundy –  One Brand Viva Cosmetics under 100K


Wajah Alis Rapihin Tekan Kontur (biar tirus) Highlight Tekan Mata Eyeshadow-eyeshadowan Ratain Tambah lagi Ratain lagi

24 Comments

  • natashaaa says:

    love this new concept video on your channel

  • Whitney Kenny says:

    aawww jadi pengen coba depe powder πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•

  • BOYA BOAY says:

    Hey! so before i'll be overwhelmed with hateful comments, I do realize that the CC cream was too light for me but i didn't know in the first place bc i bought these products from their online official website. I didn't know which one to get so i pick the "Natural" shade. which I personally don't agree and think it suppose to be darker especially this brand is from Indonesia which majority has tanned or olive complexion. and this cream is too frigging pink i even thought it was a blush when i unboxed it. It probably doesn't have to be darker but at least not pink! which Indonesian has a pink undertone?
    But then after i applied the Face Powder (in shade Natural) it kinda toned down the over light CC Cream. and anyways the Face Powder is slightly darker than my skin, which is kinda funny bc the CC Cream in Natural and the Face Powder in Natural are not the same shade! and even weirder the Face Powder is yellow (which is a good thing. suitable for Indonesian) but the CC Cream is pinkish? -_-
    so anyways, that's all i got to say. I'm not a good speaker so i'm not confident enough to make a chatty review video.
    thanks for reading πŸ™‚

    Hey! jadi sebelum aku nerima banyak komen2 benci, aku sadar kalo CC Cream nya terlalu terang buat aku tapi awalnya aku gak tau karena aku beli produk2 ini dari official website online nya mereka. aku awalnya gak tau mau pilih yg warna apa jadi aku cari aman pilih "Natural". yang dari pendapat aku gak setuju dan menurutku harusnya lebih gelap, terutama karena brand ini dari Indo yg mayoritasnya berkulit sawo matang / kuning langsat. dan cream ini terlalu pink sampe pas unboxing aku kira blush on. mungkin gak harus lebih gelap tapi setidaknya bukan pink! orang indonesia mana yg punya undertone pink?
    tapi setelah aku pake Face Powdernya (wrna Natural) jadi agak netralin CC Cream sebelumnya yg terlalu terang. anyway, Face Powder nya agak lebih gelap dari kulit asliku, yg lucu aja karena CC Creamnya yg wrna Natural dan Face Powder nya yg warna Natural enggak sama warna! dan lebih aneh nya Face Powdernya kuning (yg sebenrnya hal yg bagus. ccok buat org Indo) tapi kok CC Cream nya ke pink an?
    jadi anyway, cuma itu yg mau aku sampein. aku bukan pembicara yg baik jadi aku gak PD bikin chatty review video.
    makasih udah baca πŸ™‚

  • ika pujiati says:

    dipake kamu ga keliatan kalo itu under 100rb looohhhh…keren! 😊

  • Kimmy Unlimited says:

    You look gorgeous! I like how you edit your video!

  • Nindi Hardiyanti says:

    Are u even human?😫 too perfecttttt❀❀

  • alyzza isk says:

    blimey! ga keliatan kalo under 100k, parah! 😱

  • Natalie Da Silva says:

    love the brown shade on you, looks so pretty! πŸ™‚

  • Bagas Sinatrya says:

    First of all I thought it was my earphones gone wrong πŸ˜‚πŸ˜‚

    and I love your content and passion even though I'm a boy lol
    keep it up πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯

  • Black November says:

    Keren banget kaaak!!

    So sexy! ^_^ huehuehue

  • Neina Does Things says:

    hi, i super love and appreciate that you use lots of local cheap indonesian products. karena gw lg bener2 cari produk2 beauty on budget secara harus hemat tapi pingin maksimal. you go girl!

    eh request indonesian mascara battle dong 😘

  • Gina says:

    been following you around since your first vid and look at you now wow!!! i love how you always use local products in most of your vids. keep going gurlie

  • iGlamSarah says:

    Beautiful thanks for stopping by my channel. Love this look. Xx I subbed to you. Check out my new summer tutorial πŸ™‚ and keep in touch Xx

  • Stefani Mo says:

    Name of the contact lenses??? pleasee β€”

  • sinyo says:

    finally…there's someone who put the covering cream on…on one brand viva challenge
    because the others only use liquid foundation or CC, and maybe they didn't know the existence of covering cream that actually can conceal things…yeah..

  • Aini Milania says:

    Eh ini beneran di bawah 100k? Gak keliatan banget kalau di bawah 100 ribu di kakak πŸ€” they look really good on you!

  • Mk 0406 says:

    next purbasari dong ka

  • luthfah chairunnisa says:

    always love your makeup tutorial!!!!! <3 <3 <3

  • muti fatiya says:

    lightny yg pertama sm yg trkhir agak bedaa yaa? kaget pas yg lightny cerah gitu ga ngebuat muka abu gituu..jd yg salah di lightnya toh wkwk

  • Erine Xie Ng says:

    Kerennnn… Satu produk, n ga ribet 😘😍

  • Zayna Zaid says:

    Review harga dan nama make up nya juga dong kak Boya Boay

  • Dita Fradila says:

    Really???? Gue kira bule

  • Nur Yance Susteria says:

    Cantik banget spt pakai make up mahalan.padahal pakai make up lokal.keren deh ❀❀❀❀

  • Aulia Firmundia says:

    Love ur concept of editing on this videoπŸ˜‰

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *